Moltes petites coses,
fetes per moltes persones,
en molts petits llocs,
podran canviar el món.
 
 
  Participar                  
 
 

Així ens pots ajudar

Som una associació que per assolir els seus objectius realitza diferents tasques, grans i petites. No importa quanta gent hi dediqui normalment el seu temps i la seva energia, nosaltres sempre valorem tots els tipus d’ajuda procedent  de qualsevol lloc i  en qualsevol moment.

 

  • Si tens idees per a dur a terme projectes culturals i /o els vols realitzar amb nosaltres: Benvingut!.Poden ser, per exemple, esdeveniments dirigits a un públic interessat en el tema de l’ajuda al desenvolupament.
  • Si tens experiències en l’àmbit de l’ajuda al desenvolupament, organització de projectes, sponsoring o altres i les vols compartir amb nosaltres: sempre ens alegra la teva col·laboració. Això inclou també als estudiants a  qui els agradaria fer unes pràctiques en alguns dels àmbits anomenats.
  • Si no vols assumir tanta responsabilitat, però tens ganes de donar-nos suport amb petites activitats: ens agradaria molt treballar amb tu. Als concerts, al BenefiCine, a les xerrades...sempre agraïm la presència de persones que ens ajudin a preparar-ho tot, a la caixa, el menjar dels artistes...
  • Encara que sempre busquem la manera d’actuar “sense diners”, és a dir, que amb les nostres capacitats i la dels voluntaris organitzem gran part de les tasques, no sempre funciona. No tot es pot fer amb bona voluntat, temps i energia. Si ens vols ajudar amb diners: moltes gràcies per qualsevol donació.

Butlletí de Notícies

Impresión

all rights reserved 2005 ser humanos

built by Yoryo