Moltes petites coses,
fetes per moltes persones,
en molts petits llocs,
podran canviar el món.
 
 
  Participar                  
 
 

Aporta el teu gra de sorra...

Hem despertat el teu interès en Ser Humanos? Bé! Et preguntes com pots col·laborar? Encara millor!


Però és clar, també hi ha possibilitat per a col·laborar activament per als que no viuen a Leipzig o Córdoba. Ser Humanos és jove encara i per descomptat no tenim res en contra de descobrir el món. Pot ser que tinguis ganes d’organitzar un esdeveniment  a benefici a la teva ciutat. Òbviament t’ajudarem. En qualsevol moment t’estarem recolzant amb consells i actes.

 

 

¿O potser estiguis pensant en viatjar a Argentina i conèixer el país intensament i personalment lluny de les grans atraccions turístiques però encara no saps ben bé com? Els voluntaris sempre són benvinguts! Dues mans poden donar la seva petita contribució per a un gran projecte. Per això, busquem amb urgència metges, psicòlegs, professors, treballadors socials, artesans, agricultors o estudiants que tinguin ganes de col·laborar. També oferim pràctiques no remunerades. Per a poder solucionar un problema humà es necessita  la col·laboració de persones que vulguin treballar conjuntament en una solució. Busquem Éssers Humans i ens alegrem de qualsevol nova ajuda sense que importi la seva nacionalitat o a quina institució, ONG, església  pertanyi.

Contacta amb nosaltres a través del formulari de contacte o via e-mail.

 

Per cert, tothom pot esdevenir membre de Ser Humanos: és gratis!

 
 

Creure en un món millor, comprometre’s amb persones necessitades són els únics requisits que et demanem per a participar amb nosaltres.

 

A Leipzig o Barcelona estem buscant sobretot persones que tinguin ganes d’organitzar esdeveniments, de fer contactes amb possibles interessats en fer donacions o que tinguin facilitat per als assumptes relatius a la comptabilitat.

 

Butlletí de Notícies

Impresión

all rights reserved 2005 ser humanos

built by Yoryo