Moltes petites coses,
fetes per moltes persones,
en molts petits llocs,
podran canviar el món.
 

Objectius humans i de la comunitat

 

Aquests enunciats han estat escrits amb l’objectiu de fomentar els ideals que contenen i que dins i fora de la comunitat tractem conscientment de portar-los a la pràctica.

 

Considerem que aquests són bàsicament bons per a una millor convivència sana.

 

 

 

1. Estimar al proïsme com jo desitjo ser estimat, entenent això com un respecte extrem, tractant de portar a terme aquesta acció amb la més gran harmonia i tolerància possible, respectant també la diversitat i la llibertat d’elecció de cada persona, sempre i quan això no vagi en detriment de cap persona en particular, ni del conjunt o la comunitat en general.

 

2. El Respecte a la llibertat de les persones  de relacionar-se sense discriminació i sense enganys de cap tipus: (robatoris, mentides, etc.). És a dir, la pràctica constant de l’honestedat i la sinceritat en un ambient solidari.

 

3. Buscar constantment l‘educació bona i sana, des de l’esfera personal fins a la família i la comunitat.

 

4. Respectar la natura, aprofitant sempre el que és just i necessari, preservant i mantenint l’equilibri en el nostre intercanvi amb ella per a una vida feliç. No abusar del que Déu i/o la Natura ens dóna.

   

  5. Buscar sana i honestament el desenvolupament econòmic i social. En concret, fomentant aptituds i recolzant els projectes que d’aquestes sorgeixen i en general contribuint al desenvolupament de les activitats en comú, basant-nos sempre en el treball solidari i la cooperació honesta entre tots.

   

   

   

  Pressioni en el següent enllaç per a veure més detalls:

  El Projecte

  Donacions

  Participar

  Butlletí de Notícies

  Impresión

  all rights reserved 2005 ser humanos

  built by Yoryo