Moltes petites coses,
fetes per moltes persones,
en molts petits llocs,
podran canviar el món.
 

SER HUMANOS - L’objectiu

L’objectiu del projecte 

PLA DE REDISTRIBUCIÓ POBLACIONAL PER A FAMILIES DE BARRIS URBANS I MARGINALS: CONSTRUCCIÓ DE COMUNITATS RURALS PRODUCTIVES AUTOSOSTENIBLES.és construir una comunitat rural productiva sostenible amb famílies de les “villas miseria” de la Ciutat de Córdoba que així ho desitgin.

Amb ells es vol crear un espai digne d’accés a la salut i educació posant

èmfasi en la transmissió de les eines i els camins necessaris per al seu desenvolupament personal i familiar.

A llarg termini, el projecte basa les seves esperances en què aquestes famílies contribuiran  algun dia a expandir i fer avançar la idea bàsica del projecte.

 

 

SER HUMANOS - Pla d’acció

El punt de partida per al treball amb les famílies és trobar un  terreny a la Província de Córdoba on desenvolupar el projecte. Un cop trobat el terreny es desenvoluparà juntament amb un equip tècnic el concepte detallat i adaptat a aquest terreny.  Amb això es pretén garantir la possibilitat del ple autoabastament del projecte.

 

S’aposta per a la creació d’una comunitat amb espais comuns com hortes, granges, fusteries, tallers i espais d’esbarjo.

 
 

 

Un cop elaborat aquest concepte detallat, s’iniciarà la selecció de les famílies. Es determinaran els nivells educatius de cadascuna de les persones, s’iniciarà amb l’atenció psicològica dels membres de la família i s’oferirà un programa de consells i activitats creatives i educatives. 

 

Es treballarà comunitària i voluntàriament en la resocialització de les famílies escollides, sempre amb l’esperança d’expandir el projecte de manera que no repercuteixi només en uns quants sinó que a llarg termini sigui capaç de canviar la misèria a Córdoba i a tota Argentina des de la seva arrel.

 

La participació de les famílies en l’aplicació, remodelació i adaptació del projecte en si serà decisiva a cada fase de l’execució del mateix per tal que en  reconeguin el seu valor. La voluntat de deixar les “villas” i així també el cercle de passivitat de la pobresa, de la violència familiar, de la criminalitat i de la falta d’educació ha de ser clarament notable.

 

Pressioni en el següent enllaç per a veure més detalls:

El Projecte

Donacions

Participar

Butlletí de Notícies

Impresión

all rights reserved 2005 ser humanos

built by Yoryo