Moltes petites coses,
fetes per moltes persones,
en molts petits llocs,
podran canviar el món.
 

La idea

El projecte PLA DE REDISTRIBUCIÓ POBLACIONAL PER A FAMILIES DE BARRIS URBANS I MARGINALS: CONSTRUCCIÓ DE COMUNITATS RURALS PRODUCTIVES AUTOSOSTENIBLES. és un camí per a la resocialització de famílies en estat de “villa miseria” de la ciutat de Córdoba, Argentina. Es vol extreure aquestes del  cercle viciós de la pobresa i dels problemes que l’acompanyen, creant amb ells una nova perspectiva de vida a través de la convivència en un altre entorn social. Al camp es construirà amb les famílies una comunitat productiva sostenible, col·laborant així també amb una millor distribució de la població.

 

 

Mentre que els nens tindran accés a activitats recreatives, esportives i educatives, els seus pares podran aprendre o reforçar una professió i complir amb els seus deures familiars, de manera que a llarg termini seran de nou capaços d’alimentar ells mateixos les seves famílies.

 El projecte es basa en l’amor al proïsme i la confiança. Les famílies formaran part d’un entorn social que es diferenciï considerablement de les seves circumstàncies de vida actual. Un entorn que els incorpori a una infrastructura existent i que els ofereixi accés a coses elementals de la vida com salut i educació. Podran desenvolupar les seves capacitats amb més llibertat i sense repressions per a aprofitar-les en la seva nova llar i en la comunitat.

En aquest nou entorn les persones hauran de complir diferents tasques que afavoreixin el seu  creixement individual, familiar i de la comunitat.  Així, es millorarà la seva qualitat de vida i a través de la seva nova autoestima podran donar la seva contribució en favor de la seva comunitat i de la societat en si.

 

 

 

Pressioni el següent enllaç per a veure més detalls:  

El concepte

Butlletí de Notícies

Impresión

all rights reserved 2005 ser humanos

built by Yoryo